MENÜ
 • Saját elrablását színlelte, hogy szeretőjével lehessen

  Nem igazán jött be a csalfa férfi taktikája. Azt kamuzta feleségének, hogy fegyveresek ejtették túszúl, aminek az lett az eredménye, hogy a kétségbeesett bloemfonteini nő tárcsázta a rendőrséget. A hatóság emberei rátaláltak a férfira, de nem fekete maszkos elrablói között, hanem szeretőjével egy hotelszobában hemperegve...

  A dél-afrikai férfi furfangos módon próbálta leszerelni feleségét, hogy időt nyerjen magának. A hét közepén hívta fel a gyanútlan nőt, és igazi színészi tehetséggel adta elő a telefonba, hogy ismeretlenek elrabolták őt. Persze az asszony lelkére kötötte, hogy ne szóljon a rendőröknek. A halálra rémült feleség, aki a 2 hónapos gyerekükre vigyázott otthon, mégis elment a helyi őrsre, annak ellenére, hogy időközben számtalan fenyegető SMS-t kapott ismeretlen számról, amiben azt írták, ne szóljon a rendőröknek. Hát valljuk be, a férfi tényleg mindenre gondolt!

  A nő azt is elmondta a rendőröknek, belehallatszott a telefonba, amint a férjét ütik-verik, írja a news24.com nevű hírportál. Az egyik rendőrtiszt elárulta, hogy a feleség sokkos állapotban volt, kisírta mindkét szemét, és nagyon félt, hogy a férjét megölik.

  Amikor az egyenruhások rátaláltak a férfira egy Richard’s Bay-beli hotelszobában, meglepve látták, hogy a fickónak egy haja szála sem görbült. Az “elrabolt” férj a szeretőjével szórakozgatott, az elrablás szimulálása pedig csak a terv része volt, hogy szegény naiv feleségét kiiktathassa a képből… Van egy tippünk, miszerint ennek csúnya válás lesz a vége!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon