MENÜ
 • Saját bemutatójára nem megy el

  Kristen Stewart valószínűleg naponta többször is elátkozza azt a napot, amikor kikezdett a Hófehér és a Vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel.

  Kristen Stewart valószínűleg naponta többször is elátkozza azt a napot, amikor kikezdett a Hófehér és a Vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel. Persze mindezt úgy, hogy odahaza, los angelesi házában szerető barátja, az Alkonyat másik főszereplője, Robert Pattinson várta haza.

  Az ifjú hölgy vezeklésének következő állomása Londonban lesz, ahol állítólag nem vesz részt az Off The Road című film premierjén, noha ő maga is szerepel benne. Kristen mostanában állítólag inkább menekül a nyilvánosság elöl és a kínos pillanatok így a brit fővárosban sem érnék utol.

  A premieren ugyanis szembe kellene néznie barátja egyik legjobb haverjával, Tom Sturridge-dzsel, aki már biztosra jelezte részvételét az eseményen. “A fiú nagyon jóban van Robbal és Kristen úgy érzi kínos lenne számára úgy reklámozni a filmet a vörös szőnyegen, hogy ez a fiú közben végig ott van a közelében.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon