MENÜ
 • Saját anyja küldte a pedofilhoz

  Durva! A 9 éves kisfiú hiába panaszolta el, hogy egy 71 éves tolószékes perverz molesztálta, anyja egyszerűen csak visszazavarta zaklatójához.

  A most 71 éves George Victor Hughes ugyanabban a cumbriai lakókocsiparkban élt, ahol a kilenc éves áldozat lakott anyjával. A pedofil férfi összebarátkozott a kisfiúval, majd elcsalta magához, és pornófilmeket illetve szexuális segédeszközöket mutogatott neki.

  A kisfiú mindent elmeséltanyjának, aki azonban nem hitt neki, sőt, egyenesen visszazavarta a férfi lakókocsijába, hogy ott aludjon, mert ő egy szabad éjszakára vágyott. A fiút az éjszaka folyamán szexuálisan bántalmazta Hughes, írja a Daily Mail.

  Az áldozat ezt is hiába mesélte el otthon, anyja továbbra is csak fantáziálásnak minősítette fia beszámolóit, és utána is több alkalommal kényszerítette, hogy a férfi lakókocsijában töltse az éjszakát. Hughes minden alkalommal élt a lehetőséggel, és megerőszakolta a kisfiút.

  A férfi rémtetteire csak most, évekkel később derült fény, amikor az áldozat pszichológusa tanácsára feljelentést tett ellene a rendőrségen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon