MENÜ
 • Saját anyja húsával etették

  Borzalom! Egy mindössze egy éves kislányt saját anyja húsával töltött pitével etetett meg az a brazil házaspár és a férfi szeretője, akik nyíltan elismerték a kannibalizmust. Azt sem tagadták, hogy a "különleges" pitéiket pénzért árusították.

  Az 51 éves Jorge da Silveira, a vele egykorú Isabel Pires és a 25 éves  Bruna da Silva ellen eddig három rendbeli gyilkosság és kannibalizmus a vád. A most kezdődött bírósági tárgyaláson a brazil házaspár és a férfi szeretője mindent beismert.

  A gyilkosok azzal magyarázták brutális tettüket, hogy így tisztították meg az áldozatok lelkét. Nem hinnénk, hogy ez bármiképp is enyhítő körülménynek számítana!

  Jessica Da Silva, Alexandra Falcao és Gisela da Silva biztosan az áldozatok között van, de a gyanú szerint még hat nővel végzett a trió. Mint ahogy azt ők sem tagadták, a feltrancsírozott lányok testéből pitét sütöttek és árulták a szomszédoknak, akik vették, mint a cukrot.

  A Daily Mail értesülései szerint Jessica de Silvát 2008-ban ölték meg és miután az ő húsából is pitét sütöttek, adtak belőle 1 esztendős kislányának.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon