MENÜ
 • Még egy kis Sound: hip-hop, metál, drum’n’bass

  Összeállításunk végére érkeztünk: most megtudhatjuk a teljes névsort, akik hatalmas bulival szórakozhatják majd a közönséget a Balaton Sound-on.

  Gary Beck keményvonalas, száguldó, mégis innovatív, formabontó, merész kísérleti elemek bevonásától sem elzárkózó techno anyagai révén lett az elmúlt években nemzetközi sztár, aki ma már a világ legnagyobb klubjaiban, partijaiban és fesztiváljain lép a keverőpult mögé. Nem hiányozhat a Soundról sem.

  Igazán üdítő, a balatoni naplemente fényeihez és hangulatához illő, autentikus programmal szerez meglepetést egy igazán különleges fellépő, akinek a neve összefonódott a világ legcsodálatosabb partiszigetével, Ibizáéval és annak legendás bárjával, pontosabban annak zenei kiadványaival, a milliókat megszédítő Café del Mar-szériával. Ő Bruno From Ibiza.

  Idén a Balaton Soundon készül hangfoglalásra Hollandia legmenőbb elektro párosa, Thijs van der Klugt és Bart Possemis, azaz a Baskerville. Gyakran kalandoznak a breakbeat, a techno, a drum’n’bass, a dreampop, sőt még a hiphop és a metál világában, fellépéseiken gyakran egy komplett zenekarral rombolnak, így lesz ez a Balaton Soundon is.

  Az biztos, hogy zenei stílusban nem lesz hiány. És te ott leszel?

  Forrás: sziget.hu/balatonsound

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon