MENÜ
 • RTL Klub: Megasztár nem lehet egy színpadon X-Faktorossal!

  Sokak kedvét rontotta ma el az RTL Klub döntésével, melyet a Szigetközi Music Fesztivállal kapcsolatban hozott. A vezető kereskedelmi televízió visszamondta két sztárjának szereplését, miután kiderült, hogy a rendezvényen a Megasztár szereplői is részt vesznek

  A fesztivál ma reggel Facebook-portálján jelentette be meghökkentő őszintességgel a hírt, miszerint Vastag Csaba és Vastag Tamás az előzőleg megbeszéltek szerint mégsem fog fellépni a rendezvényen. Az ok egyszerű: az RTL Klub nem szeretné, ha sztárjai megosztanák a színpadot Radics Gigivel és Farkas-Jenser Balázzsal, akik ugyancsak leszerződtek már egy-egy fellépéssel.

  A fesztivál szervezői  a következő e-mailt kapták az RTL Klubtól:

  “Az X Faktorosok fellépését az RTL Klub külön kérésére le kell mondanunk, Megasztáros és X-Faktoros nem szerepelhet egy színpadon!”

  Valószínűleg az RTL Klub attól fél, hogy ennyi sztártól már beszakadna a színpad, holott a vastagabb részeket pont ők hoznák. Bár a csatározás értelmetlennek látszik, a közönséget nagyon is érzékenyen érinti, hogy kedvenceiket csupán taktikai okokból nem üdvözölhetik a feltörekvő rendezvényen. Ha tehetségeket és sztárokat keresnek, miért nem engedik őket szerepelni, inkább arra összpontosítva a figyelmet, hogy felfedezetteikkel a lehető legtöbb helyen tudják szórakoztatni a népet, minthogy a konkurenciával felesleges harcokat vívjanak? – vetődhet fel a kérdés sok rajongóban.

  A Szigetközi Music Fesztivál nemsokára két másik fellépőt hirdet ki, bár szó mi szó, az biztos, hogy már kisebb tálból mazsolázhatnak csak…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon