MENÜ
 • Rossz holttestet tettek a koporsóba

  A család kártérítést követel.

  Egy nyugat-pennsylvaniai család perli a helyi kórházat és a temetkezési vállalatot is, mivel a temetést megelőző megemlékezésre rossz holttest került a koporsóba.

  Az összegyűlt gyászoló család és rokonok a több tízezer dolláros, az USA-ban divatos ceremóniára gyűltek össze. Itt a nyitott koporsóban lévő elhunyttól búcsúzhat el a legközelebbi család, illetve felelevenítik vele kapcsolatos emlékeiket. Azonban a Tkacik-család fájdalmát csak fokozni tudta a sokk, hogy amikor belepillantottak a koporsóba, nem szeretett rokonukat látták viszont, hanem egy idegent.

  Ráadásul a borzalmat csak fokozta, hogy miután szóvá tették a tévedést, még órákig nem erősítette azt meg a temetkezési vállalat, hanem bizonygatták, hogy a család téved, és a megfelelő test került a koporsóba. Csak egy lapockán lévő tetoválás bizonyította igazukat. A kórház és a cég visszautasította a kártérítésre vonatkozó követelést, mondva, a családnak semmiféle anyagi kára nem származott az esetből.

  Tkacikék perelnek, ötvenezer dollárt követelnek az elszenvedett sokkért, a megrázkódtatásokért és a megaláztatásért, mivel be kellett bizonyítaniuk, hogy valóban nem az ő rokonuk került a megemlékezésre.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon