MENÜ
 • Rossz hírt jelentett be Katy Perry

  Változás az énekesnő naptárában

  Katy Perry a vártnál jóval később kezdi el legújabb világturnéját. Az énekesnő a közösségi médián keresztül közölte rajongóival, hogy a tervezett, szeptember 7-i kezdés helyett a Witness koncertkörút csupán szeptember 19-én startol, a változások miatt pedig egy koncert lemondása is elkerülhetetlen lett.

  “Elkerülhetetlen produkciós halasztások miatt a turnészínpad terveinek nagy eszközei eddig a hétig nem voltak elérhetőek a próbáinkra. Az elkövetkezendő néhány hetet azzal fogom tölteni, hogy megfelelően felkészüljek, hogy a show-val olyan élményt nyújtsak nektek, amire büszke vagyok” – írta Katy. “A turné új kezdő állomása szeptember 19, Montreal.

  SOME ?? NEWS AND SOME ?? NEWS but I promise we're gonna be ??

  A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

  A szupersztár ezután bejelentette, hogy a csúsztatások miatt buffalói koncertje mégsem kerül megrendezésre.

  “A gyönyörű buffalói rajongóimnak; nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk új időpontot találni. Ha lehetséges, szeretnélek látni titeket Torontóban.”

  A turnéval Katy legújabb lemeze, a június 9-én debütált Witness dalait népszerűsíti majd korábbi slágerei mellett. A körút keretein belül a Hot and Cold slágergyárosa Amerika mellett több európai, ausztrál és új-zélandi városba is ellátogat.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre