MENÜ
 • Rossz gyereket hozott el az iskolából

  A legszerencsétlenebb jótévő címére is pályázhatna az a férfi, aki barátja kislánya helyett véletlenül szabályosan elrabolt egy gyereket egy iskolából.

  Art Deaner állítólag semmi rosszat nem akart tenni, csupán egy kellemetlen félreértés áldozata lett. Történt ugyanis, hogy egy régi barátja lélekszakadva telefonált neki, hogy ugyan régóta nem találkoztak, de senki másra nem számíthat, így megkérte, hozza el hét éves kislányát az iskolából, mert sürgős dolga akadt és nem tud értemenni. Az apa értesítette az iskolát is a barát érkezéséről, akik a kislányt is tájékoztatták róla, hogy nem édesapja megy érte a tanórák után.

  Deaner fel is vette a kislányt a megbeszélt helyen, majd az autóban a férfi kérdezősködni kezdett a kislánytól a nem sokkal korábbi családi nyaralásról. A megszeppent Caroline közölte, hogy ő nem is volt nyaralni.  Ekkor jött rá, hogy rossz gyermeket vett fel. Mire azonban visszaért az iskolához a kislánnyal, a rémült szülők és a tanárok már értesítették a rendőrséget, akik letartóztatták a szerencsétlen férfit.  A kislány állítólag azért nem gondolt semmi rosszra, mert anyukája még reggel szólt neki, hogy egy barátja fog érte menni, az pedig, hogy a szerencsétlen véletlenek miatt két gyermekért is idegenek mentek az iskolába, igazán nem az ő hibája.

  Mint kiderült, a másik kislány, akit Deanernek eredetileg fel kellett volna vennie, még ki sem jött az iskolából. Természetesen az anyuka, miután kiderült, hogy milyen félreértés történt, visszavonta a feljelentést és utólag jót nevettek a történteken.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon