MENÜ
 • Ronaldo eltörte egy angol kisfiú kezét

  Cristiano Ronaldo véletlen törte el a brit kissrác kezét. A Real Madrid portugál focistája ezúttal legalább úriember módjára viselkedett: elnézést kért a történtekért.

  6-0-ra nyert a Real Madrid az angol Bournemouth elleni előkészületi meccsén idegenben. Ezen a találkozón ült a vendégek olasz edzője, Carlo Ancelotti először a “királyiak” kispadján.

  Az csak utóbb derült ki, hogy egy 11 éves angol srác, Charlie Silverwood kezét eltörte Cristiano Ronaldo erős lövése. A negyedik perc táján a kapu mögött ülő Charlie arca felé zúdult egy szabadrúgásból ellőtt labda, a fiú védekező mozdulatot tett, minek következtében öklének két csontja eltört.

  “Pokoli módon fájt, de úgy gondoltam, egy ilyen meccset nem hagyok ott” – magyarázta Silverwood, akit a találkozó után természetesen kórházba szállítottak. Mivel két csontja is eltört, megműtötték, majd begipszelték a kezét.

  Rá két napra volt nagy öröme, hiszen a sajtó útján Ronaldo elnézést kért, kapott egy olyan focilabdát, amelyet valamennyi Real Madrid-játékos aláírt, ugyanígy egy fehér mezt, teleírva a spanyol klasszisok autogramjaival.

  No persze Ronaldo sem mindig ilyen kedves, legalábbis a rendőrökkel nem…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon