MENÜ
 • Romantikus kirándulás és titkos küldetés az Éden Hotelben

  Az új csábító randira vihetett egy lányt

  Adrienn távozását követően az Éden Hotel harmadik szériájának játékosai rossz hírt kaptak: a pénteki párválasztó ceremónián egész biztosan teljes párcserére kerül sor, és mindannyiuknak meg kellett nevezni egy fiút, akit nem szeretnének jelenlegi társuk mellett látni. Miután hangot adtak döntésüknek, megérkezett Geri, aki egyben a széria utolsó új lakója lett.

  edengeri2

  A fiú beköltözése másnapján lehetőséget kapott rá, hogy megismerje az öt lányt, akiket párjuknak egy „leányvásár” keretein belül kellett bemutatniuk neki. Ezt követően levélben értesült róla, hogy randira viheti egyiküket, döntése meghozásában pedig egy két fordulós divatbemutató volt segítségére.

  A hír, miszerint az új fiú együtt tölthet valakivel egy kis időt, Gyulában keltette a legnagyobb feszültséget, játékát ugyanis veszélyben érezte, ennek pedig párja, Laura előtt is hangot adott, aki ezután sértődötten úgy döntött, nem készül fel a feladatra, aminek teljesítése után Geri elmondta, Tinát viszi a romantikus kirándulásra, akinek elárulta, szeretné, ha vele folytathatná a játékot. Távollétük alatt Laura és Gyula között tovább fokozódott a feszültség. A fiú megpróbálta megmagyarázni és ijedtséggel indokolni reakcióját, ám Laura nem fogadta bocsánatkérését.

  Az este folyamán aztán Bence levelet kapott: mivel az ő párjával randizott, titokban szövetséget köthet az új lakóval, azonban ezen feladatról rajta kívül senkinek nem beszélhet, 48 óra elteltével azonban nyilvánosan is közölnie kell.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon