MENÜ
 • Roger Waters újra színpadra viszi a The Wall-t

  Még egyszer életre kel a The Wall.

  Aki volt olyan szerencsés, hogy tavaly a budapesti koncerten élőben láthatta a legendás Pink Floyd bőgős Roger Waterst, amint a The Wall-t még egyszer – az akkori nyilatkozatok szerint utoljára – bemutatta a nagyközönségnek, most biztosan magából kikelve örül a hírnek. Bizony, lesz egy ráadás.

  Egy héttel ezelőtt ugyanis Waters bejelentette, idén is megturnéztatja a legendás műsort, Európa huszonöt városában. Elmondása szerint ugyanis a 2010-ben indult előző turné olyan hatalmas sikert hozott, hogy úgy érzi, a rajongók nagyon is kíváncsiak lennének még egyszer a produkcióra. Waters nem téved, hiszen a jegyek a huszonöt állomásból tizenegyre már majdnem teljesen elfogytak.

  Az előző koncertsorozat egyik meglepetése az volt, amikor a londoni O2-ben az egyik dal közben a legendás dalszerző-énekes, gitárlegenda David Gilmour is csatlakozott egykori társához és  együtt adtak elő egy dalt. Roger Waters szerint azonban ezúttal igen kicsi esélye van Gilmour fellépésének. Bár hozzátette, eddig még nem tárgyalt vele a dologgal kapcsolatban, de mivel Gilmour már “nyugdíjba vonult”, nem tartja elképzelhetőnek, hogy újra együtt álljanak színpadra.

  Mindenesetre az ígéretek szerint a tavalyihoz képest több változtatás is lesz, mind a díszletben, mind a koncert felépítésében. Ezért is kivételes lehetőség még egyszer, ebben az életben újra látni egy ilyen hatalmas legendát.

  A koncertsorozat 2013. augusztus 23-án érkezik Budapestre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon