MENÜ
 • Robi fesztiváltörténelmet ír a Sopronival

  Ugye Te is ott leszel Magyarország első személyes sörfesztiválján?

  Korábban soha nem látott sörfesztiválnak ad helyszínt október 3-án Tatabánya, mivel Robi, a város lakosa nyerte a Milliónyi Soproni Élmény promócióját. Az augusztus 20-án lezárult nyári promócióban nem csak Robi volt szerencsés, több tízezren nyertek azonnali nyereményeket és csoportos koncertjegyet az általuk választott koncertre. Robit több pályázó közül választotta ki a négytagú szakmai zsűri. Idén ő a legszerencsésebb Soproni fogyasztó, ő a fesztivál névadója, ő választ helyszínt, fellépőket és a további programokat is ő találhatja ki.

  soprobi2

  Robi október 3-án tartja különleges sörfesztiválját Tatabányán, ahol fellépnek majd kedvenc zenekarai: a Halott Pénz, a Dorothy és a Strokes ütő együttes is. „Nagyon izgultam, amikor kiderült, hogy van esélyem megnyerni a fesztivált. Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy meghívhatom a barátaimat nem csak a saját fesztiválomra, de a VIP sátorba is” – mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó. Robi a zenekarok mellett Stand up comedy előadóval is kedveskedik azoknak, akik ellátogatnak az ingyenes sörfesztiválra.

  soprobi3

  „Sok jó pályázatot kaptunk, érdekesebbnél érdekesebb fesztiváltervekkel, Robién azt éreztük, hogy ő tényleg a baráti társaságának akarja megszervezni és megnyerni ezt a napot, ezért döntöttünk mellette” – mondta el Marsalkó Dávid, a Halott Pénz énekese, az egyik zsűritag. A zsűriben a népszerű énekes mellett ott volt még Pálffy András, a Budapest Park ügyvezetője, Palkó András, a Soproni Group Brand Managere és Zappe Gábor, a Velvet főszerkesztője is.

  A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45 000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15 000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.

  soprobi

  „Örülünk, hogy az első ilyen rendezvényt a mi városunkban, Tatabányán szervezik meg. Gratulálunk Robinak a nyereményéhez, mellyel városunk programjait tovább színesíti! Köszönjük a meghívást!” – mondta el Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten