MENÜ
 • Robbie Williams Adele-al duettezik

  Újabb brit csoda születése várható!

  A két énekes közti mesés kapcsolatról a bulvársajtó már jónéhány hete cikkezett, mikor Los Angelesben Robbie vendégül látta Adele-t és annak egész családját. Úgy néz ki, hogy most pedig a stúdióban is együtt töltenek egy kis időt.

  Robbie Williamas, aki turnéja után egy újabb swing-lemez felvételét tervezi ugyanis felkérte a Grammy- és Oscar-díjas Adele-t, hogy az énekeljen el egy duettet vele az új korongon, melybe az énekesnő azonnal bele is egyezett.

  Ez már csak azért is lehet nagy ügy Robbie-nak, mivel a hírek szerint Adele az utóbbi időben rengeteg duettet mondott vissza, mellesleg amúgy sincs oda a duettekért, melyről 2009-ben így nyilatkozott:

  “Nem éneklek duetteket. Szeretek emberekkel énekelni, de inkább élőben, mint lemezen.” – viszont egyfajta jövőlátásként Williams nevét már ekkor kiemelte – “De ha bárkivel is énekelnék, az Robbie lenne. Vele bármikor.”

  Robbie első swing-lemeze, a Swing When You’re Winning eddigi legsikeresebb műve lett. A következő korong felvételei ősszel kezdődnek, de Adele és Williams már most elkezdtek azon gondolkodni, hogy milyen klasszikust énekeljenek fel együtt ősszel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon