MENÜ
 • Robbie dvd-vel bizonyította, hogy híres – így szexelt

  A brit énekes Európában már egy mosollyal lefektette a fél bár vendégseregét, mikor viszont Los Angelesbe költözött, dvd-vel kellett bizonyítania hírnevét.

  Robbie egy jó ideig próbálta meghódítani a tengerentúlt is, sok, a kontinensen sikert sikerre halmozó brithez hasonlóan, viszont túl sok eredménnyel ő sem járt, cserébe viszont élvezhette a nyugalmas hétköznapi életet Amerikában. Ez viszont jónéhány hátránnyal is járt – például sokkal nehezebb volt csajt találni.

  A megoldás viszont Williams számára hamar világos lett. Mit tehet egy cd-k és dvd-k tömkelegével rendelkező szupersztár ahhoz, hogy bizonyítsa, márpedig ő híres? Hát megmutatja, hogy mennyire híres!

  “Sose néztem meg az előző turnéim felvételeit, kivéve a knebworthi dvd-t, annak is mindig csak az első három számát, mikor szexelni akartam az Államokban. Mikor feljött egy csaj, mindig azt mondtam neki, hogy még csak egy szerény srácnak tart a bárból, de most nézze meg ezt! Aztán beraktam a koncert-dvdt.”

  Természetesen a stáblistával együtt a bugyi is lecsúszott…

  “Mit gondoltok? Lecsúszott a bugyi, mi? Le… Nagyon hatásos kis beszéd volt!”

  Van egy érzésünk, hogy a mára megszelídült, monogám családapának azért Európában továbbra sem kellene filmbemutatót tartania egy-egy menet előtt…

  Ajánló

  Újabb sztárokat jelentett be a Volt, ezzel teljes a Nagyszínpad

  Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

  Ellie Goulding a Balatonnál ad koncertet