MENÜ
 • Ritka szépség a döntőben

  Egy különleges lány történelmet ír Angliában

  Jackie Greent környezete nagyon szép lánynak tartotta. Olyannyira, hogy sokan javasolták is neki, hogy feltétlenül nevezzen be a Miss England szépségversenyre. Ők azonban olyan ismerősök voltak, akik nem tudták, hogy Jackiet nem mindig hívták így. És azt sem tudták róla, hogy nem mindig volt lány. A középdöntőben is dobogóra álló, tizennyolc éves Jackie ugyanis pár évvel ezelőtt még fiú volt és a Jack névre hallgatott.

  Élete azonban egy rémálom volt fiúként. Már kiskorában is folyton babázott és pulóvereket húzott a fejére, amelyekkel azt imitálta, hogy hosszú haja van. Az iskolában pedig folyamatosan bántották, kigúnyolták. Összesen ötször kísérelt meg öngyilkosságot. Egyszer azt mondta anyjának, Susie-nak: “Anya, Isten elrontott, női eszem van egy fiú testében.” Édesanyja maximálisan támogatta, amikor nem-átalakító műtétre szánta el magát.

  Mivel azonban Nagy-Britanniában 18 éves korig tilos az ilyen jellegű műtét, így a család az akkor tizenhat éves lánnyal Thaiföldre utazott. Jackie élete azóta megváltozott, minden könnyebbé vált. A mostani verseny pedig roppant izgatottá, lelkessé tette. Ahogy édesanyja fogalmazott: “Rettentő büszke vagyok rá. Nagyon sok nehéz dolgon van túl, de kitartott és talpra állt.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon