MENÜ
 • Ritka allergiája börtönzi be

  Az 51 éves brit nő saját otthonában is teljesen elszigetelve éli mindennapjait. Ha netán ki akar lépni az emberek közé, különleges felszerelésre van szüksége, ugyanis az elektromágneses mezőkre allergiás.

  Velma Lyrae az egyik legfurcsább allergiával él együtt. Az asszony szervezete az elektromágnesességet nem bírja, és ennek következtében a modern technológia minden vívmányára allergiás – írja az Oddity Central. Lyae problémája tizenéves korában kezdődött, mikor életveszélyes rohamot kapott azt követően, hogy hozzáért egy villanykapcsolóhoz.

  A következő években sikerült kordában tartania állapotát, sőt dolgozni is képes volt, bár elmondása ez alatt az idő alatt is folyamatos rossz közérzettel küzdött. Az igazi pokol a 3G technológia beköszöntével jött el az életébe. Amióta szinte mindenhol van lefedettség, Lyrae alig tud kimozdulni speciális sátrából, mert a külvilágban elviselhetetlen fejfájás gyötri, sajognak az ízületei és néha az emlékezete is kihagy.

  “Az életem maga a pokol. Egyre kevesebb barátom van és ők is csak ritkán járnak fel hozzám. Megértem őket, végül is mihez lehet kezdeni valakivel, aki csak egy sátorban képes ücsörögni?” – nyilatkozta a riportereknek az asszony.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon