MENÜ
 • Rihannára már az orvosai is rászóltak

  Sürgősen változtatnia kellene az életmódján.

  Mi magunk is már számtalanszor megírtuk, milyen veszélyesen él Rihanna. A folyamatos koncertezés mellett ott a rengeteg buli, az alkohol és igen, a dorgok is. Azonban az ő szervezete sem visel el mindent és most ki is adta a vészjelzést. A barbadosi énekesnő nemrég komolyan lebetegedett és a felépülés szakaszában orvosai közölték vele, hogy ennek az életmódnak nem lesz jó vége.

  Eleve azzal kezdték, hogy már ahhoz, hogy teljesen felépüljön, egy több hónapig tartó pihenést kellene beiktatni, ami viszont nyilván elképzelhetetlen a Diamonds koncertturnéja közben. Mindenesetre sikerült ráijeszteniük a lányra, aki le is akart mondani két amerikai állomást, végül aztán nem tette meg. Ugyanis Rihanna maga is belátja, hogy ha tetszik valakinek, ha nem, ő bizony ilyen. Szereti a bulikat, szereti elengedni magát, szeret egész éjjeleken át ébren lenni.

  Azt se lehet könnyű feldolgoznia, hogy mióta újra összejött a korábban őt bántalmazi expasijával, Chris Brownnal, azóta bizony kap hideget és meleget egyaránt. Több ismeretlen fenyegető üzenetet is küldött neki, arról nem is beszélve, hogy több barátjával, például Katy Perryvel is összeveszett miatta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon