MENÜ
 • Rihanna sem sieti el a karácsonyi vásárlást

  Barbados fővárosa, Bridgetown viszont nem éppen egy metropolisz, úgyhogy a vásárlási lehetőségek is igen korlátozottak voltak.

  Azt gondolnánk, hogy az énekesnőnek tucatnyi asszisztense, vagy akár elkötelezett, fanatikus rajongója van, aki önként és dalolva bevállalná, hogy elintézi a karácsonyi nagy bevásárlást helyette. Akár még saját zsebből is, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy Rihanna megbízásából vásárolgatnak. Sőt, momentán senki se, hiszen teljesen egyedül intézte az idei küldetést. Még a nemrég ismét a képbe került Chris Brown se volt mellette.

  Barbados fővárosa, Bridgetown viszont nem éppen egy metropolisz, úgyhogy a vásárlási lehetőségek is igen korlátozottak voltak Rihanna számára. Semmi Chanel, semmi D&G. Arról nem is beszélve, hogy természetesen az utcán mindenki felismeri, úgyhogy mint az a fényképen is látható, egész szép kis tömeg csődült össze körülötte a nyílt utcán.

  “Még semmit se csináltam, tényleg semmit. Annyira lefoglalt a munka és az új album, hogy gyakorlatilag szó szerint bent ragadtam a stúdióban. Akinek idén a legnehezebb ajándékot találni, az a kisebbik öcsém. Abba a korba ért amikor a játékok már nem szórakoztatják.” – foglalta össze az énekesnő a legnagyobb fejtörőt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon