MENÜ
 • Rihanna összeállt erőszakos exével

  Rihanna ma töltötte be 24-ik életévét és a nagy nap alkalmából rajongóit is meglepte egy új - eddig csak félig kiadott - dallal. A meglepetés pedig valóban meglepő volt. Az énekesnő ugyanis Chris Brownnal vette fel az új számot. Azzal a Chris Brownnal, aki néhány éve felismerhetetlenné verte az barbadosi szépséget.

  Riri Talk That Talk című albumának egyik különleges csemegéje volt a Birthday Cake című szám, mely mire éppen beindult volna, hogy ekápráztassa hallójáratainkat, azon nyomban le is halkult. Több értesülés szerint a dal egy egyszerű intrónak készült el, de mint később kiderült, Rihannának komoly tervei voltak a szerzeménnyel.

  Néhány hete ugyanis Twitterén rajongóitól kérdezte meg, hogy kivel kellene szerintük felénekelni a “Cake” című dalt. Persze a követők azonnal hatalmas csiripelésbe kezdtek, olyan neveket ajánlva, mint Britney Spears, akivel az énekesnő már egyszer dolgozott együtt stúdióban, az S&M duett-verzióján.

  Spears – aki éppen egyéves pihenőt tart – végül nem falatozhatott a szülinapi tortából, ugyanis a ma reggel kiadott új verzión szó sincs énekesnői párról. Inkább Chris Brownról, RiRi volt párjáról, aki már csak azért is érdekes választás, mivel szakításuk egyszerű oka az volt, hogy néhány éve a férfi brutális megverte az énekesnőt, aki a bántalmazás után hetekig bújkált a közvélemény elől.

  A rajongók egyik szeme sír, a másik nevet. Egyrészt végre megkapták az eddig csak intróként hallott Birthday Cake egész verzióját, másrészt viszont úgy néz ki Rihanna képes volt megbocsátani volt szerelmének. Vagy egyszerű pénzcsinálás az egész?

  Mindenesetre a lájk most felér egy szülinapi köszöntéssel!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon