MENÜ
 • Rihanna nagyon-nagyon-nagyon furcsa rajongói

  Alaposan kiakadtak Rihanna rajongói és vendégei, akiknek négy órát kellett várniuk az énekesnőre, hogy elinduljon a gép, amin Riri vendégei voltak.

  Ami mellesleg azért annyira nem sok. Rihanna hétfőn megjelent lemezét egy miniturnéval ünnepli, a 777-el, melynek keretén belül 7 nap alatt 7 koncertet ad 7 különböző országban. Problémás hét áll hát Rihanna előtt, akinek viszont ezt nem nézik el saját rajongói, akiket Riri vendégül lát a turné alatt.

  Az énekesnő a hétre ugyanis egy egész repülőt bérelt ki, elnevezve 777-nek, mely nem csak őt szállítja országról országra és kontinensről kontinensre, hanem 150 szerencsés rajongót és újságírót is, akik különböző sorsolások útján kerültek abba a szerencsés helyzetbe, hogy az énekesnő utastársai lehetnek egy hétre.

  Szerencse ide vagy oda, Rihanna rajongói viszont bebizonyították, hogy ők bizony rühellik a várakozást. Első kiakadásuk oka az volt, hogy a londoni koncert a tervezettnél hetven perccel kezdődött, az egyórás show után pedig egy órát kellett várniuk az énekesnőre, hogy indulhassanak, mivel Rihanna  szóba elegyedett Cara Delevingne szupermodellel.

  Utána pedig néhány másik elfoglaltság miatt a 150 vendégnek négy órát kellett várnia az énekesnőre. Ők sem unatkoztak. Készítettek egy “Wanted” plakátot Ririről, mivel elegük van hogy mindig késik…

  Lehet, hogy a mi értékrendünkkel van valami baj, de valahogy itt nem Rihannát érezzük a bunkónak… Hiszen ajándék lónak…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon