MENÜ
 • Rihanna mocskos fantáziái

  Mindannyian tudhatjuk, hogy Rihanna egy szexuálisan eléggé fűtött személyiség. Beszél róla, énekel róla, ruhát meg néha nem nagyon visel, Twitterezési szokásairól és magamutogatási szokásairól pedig már ne is beszéljünk.

  Az Esquire magazinnak adott interjújában sem kellett a stylistoknak heteken át tervezniük a különböző összeállításokat, mert ruha aztán sok nem volt a fotózáson, melyért mégsem haragudott meg senki. RiRi pedig nem csak izgalmas képekkel, de izgalmas szavakkal is meglepte az olvasókat.

  “Cheryl Cole nagyon dögös. Akarom látni, mikor csak úgy dolgozik. Mikor például pucolja a padlót. Ahogy aközben előredőlne… Annyira dögös. Tényleg, gyönyörű nő!”

  Érdekes érzés lehet ezek után Cheryl Cole-nak lenni, annyi szent. A bókok kedvesek, de ez a takarítás dolog kicsit rémisztő.

  Fotó: Matt Irwin/Esquire

  Az interjúban Chris Brownról is mesélt, aki bár néhány éve brutálisan bántalmazta az énekesnőt, néhány hónapja mégis felvett vele egy duettet:

  “Gondoltam, hogy az embereket meg fogja lepni, hogy együtt vettünk fel, de azt nem tudtam, mi rosszat fognak látni benne. Az én agyamban ez csak zene volt!”

  Nos, az emberek csupán annyi rosszat láttak benne, hogy az, aki felismerhetetlenné verte össze az arcunkat, azzal általában nem szoktunk szexi duetteket énekelni. De csak ennyi.

  Ha pedig már Cole-ról fantáziált egy picit, más énekesnőket is a szájára vett a Where Have You Been előadója:

  “Vannak olyan előadók, akik nem tehetnek róla, azt mondják ki, ami az agyukban van. Szeretem Adele-t. Ő egy másik olyan nő, aki így él, igazul. Csak magát adja!’

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon