MENÜ
 • Rihanna meztelenül!

  Van, aki jó messzire hajlandó elmenni annak érdekében, hogy felkeltse mások figyelmét, illetve magára irányítsa azt. Így tett ezúttal Rihanna is.

  Van, aki jó messzire hajlandó elmenni annak érdekében, hogy felkeltse mások figyelmét, illetve magára irányítsa azt. Így tett ezúttal Rihanna is. Nem aprózta el, két cselt is bevetett. Egyrészt a többnyire vörösben izzó, vagy ébenfekete hajú énekesnő szőkére váltott, másrészt lekapta gyakorlatilag minden ruháját a fényképezőgép előtt.

  De mit is akart elérni ezzel a Where Have You Been énekese? A képek, amelyeken egy szál aranynyakláncban pózól és vág szenvedélyes arcot, abból a célból lettek lőve, hogy majd legújabb parfümjének, a nemes egyszerűséggel Nude-nak, azaz Meztelenségnek elkeresztelt illatnak készítsék elő a terepet.

  A sztár érthető módon azért kicsit szemérmes, például a mellbimbó-villantás ezúttal azért elmarad, cserébe viszont alaposan szemügyre vehetjük tetoválásait. A Twitteren persze minden közölt már a rajongókkal, így azt is felfedte, hogy a szőke hajszín csak a fotózás erejéig lesz megtartva, amint azon túl van, visszatér a megszokott feketéhez. Kíváncsian várjuk, vajon sikeres lesz-e az új parfüm!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon