MENÜ
 • Rihanna kerítőnő lenne

  Vicces lenne, ha a sztárok egymásnak segítenének becsajozni, bepasizni... Akadt is erre példa, ugyanis Rihanna és Katy Perry bizony kiállnak egymás mellett ha erről van szó.
  Katy Perry barátai úgy látják, az énekesnőnek sürgősen randevúzgatnia kellene, nem pedig pazarolnia az idejét – írja a HollywoodLife. A lap szerint Rihanna is úgy érzi, joggal dumál bele barátnője életébe, nyilván, mert neki olyan jól megy a dolog.
  “Katyt nagyon kiborított a válás. Azt hitte, sosem lesz vége, és még mindig az utózöngéivel van elfoglalva. De a barátai szerint itt az idő, hogy visszatérjen a randizásra. Nem akarják, hogy az idejét a Russell miatti kesergésre fordítsa” – írja a lap. Forrásuk szerint “Rihanna minden lehetséges módon segíteni akar Katynek. Azt mondogatja neki, majd ő talpra állítja”.

  Ráadásul nem ez az első alkalom mostanában, hogy Rihanna “jótékonykodik”. Ugyanis ex (?) pasija, Chris Brown éppen arra vár, hogy a bíróság eldöntse, valóban ellopott-e egy mobiltelefont, az énekesnő pedig kiáll az ártatlansága mellet

  Lájk, ha szerinted is kedves ez Riritől!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon