MENÜ
 • Rihanna jól kipakolta a kipakolnivalót

  Csizma, popsi, minden ott van!

  A Facebook ma már nem elég. Tolni kell a reklámot a Twitteren és az Instagramon is, utóbbi különösen abban a helyzetben hálás közösségi portál, ha fényképek kívánkoznak ki belőlünk. Nemrég például a barbadosi énekesnő választotta ezt az oldalt az önkifejezés egyik formájaként. A fényképen a huszonöt éves hölgy szinte meztelen, csupán egy falatnyi fehér bugyit és egy Prada bőrcsizmát visel. Élvezzük együtt!

  Rihannát egyébént gyakran éri mostanában az a kritika, vagy egyszerű észrevétel, hogy gyakorlatilag élete legapróbb részletét is megosztja követőivel. Ő erre reagálva így nyilatkozott: “Nézd, az Instagram az életemről szól. Ami lehet éppen a hamutartó egy sztriptízbárban, bibliai idézetek olvasása, vagy együtt lógás Chris Brownnal. Mindenki azt akarta tudni, hogy mi zajlik az életemben. Drogfüggő vagyok? Nem. Alkoholista vagyok? Nem. Aztán lett egy fegyver alakú tetoválásom. Ez a szimbóluma annak, hogy erős vagyok és nem áldozat.”

  Mindettől függetlenül kapott kritikus kommenteket e kép kapcsán is, egy lány például ezt írta: “Értem én, hogy a világ elsősorban popzenei tehetségként tekint rád, azonban ne felejtsd el azt sem, hogy világszerte rengeteg fiatal fiú és lány követendő példaként tekint rád.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon