MENÜ
 • Rihanna játszhatja Whitney Houstont

  Alig pár nap telt el Whitney Houston temetése óta, de már életrajzi filmről beszélnek. Az énekesnő életét bemutató filmben pedig nem más kaphat főszerepet, mint Rihanna.
  A Daily Mail szerzett tudomást arról, hogy több nagy név is szerepel a listán, mint például Jennifer Hudson, Vivica Fox és Jordin Sparks, de szerepel rajta Rihanna is, akiről azt gondolják, hogy az egyik kedvenc lehet. De van más sztár is, aki szemet vetett a szerepre, név szerint Brandy Norwood, aki a tündérkeresztanyát alakító Houstonnal együtt játszott már az 1997-es Hamupipőke című filmben.

  – Álomszerep lenne számomra eljátszani Whitney Houstont – magyarázta alig hetekkel a díva halála előtt a TrueExclusivesnak. – Természetesen a dalok az ő hangján szólnának, de imádnám Ms. Whitney szerepét. Az ő személyiségével bírok. Ne vegyék támadásnak, hölgyeim – rengeteg tehetséges hölgytársam van -, de senki sem tudná úgy eljátszani, mint én.
  A projekt élén álló Clive Davis mielőbb készen szeretné látni a forgatókönyvet, hogy aztán elkezdődhessenek a felvételek. Will Smith tizenegy éves lányát, Willow Smith-t tartják esélyesnek arra, hogy Whitneyt alakítsa gyerekként. Rihanna azonban nem valószínű, hogy elvállalja a szerepet, azok után, hogy a Több, mint testőr remake-jének főszerepét is visszautasította. De, akárki is legyen Whitney a filmben, vajon elérhet-e akkora sikert, mint más életrajzi filmek? A magyarul Tina címmel futott 1993-as moziért például, mely Tina Turner életét viszi a képernyőre, a Tina és Ike Turnert alakító Angela Bassett és Laurence Fishburne Oscar jelölést is kapott.
  Lájk, ha szerinted Rihanna megfelelő lenne a díva szerepére!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon