MENÜ
 • Rihanna infúziót csiripel

  Megszokhattuk, hogy ha Rihanna képet posztol Twitterére vagy Instagrammjára, az biztosan szalagcímes hír lesz. Most is ez történt, igaz, a sztori annyira most nem vicces...

  Rihanna, a Twitter talán legaktívabb sztárja a tegnapi napon meghökkentően csendben volt, ami azonnal el is kezdte nyugtalanítani a rajongókat, akik egy idő után fel is tették a kérdést: hol van Rihanna, mi ez a nagy hallgatás?

  Riri pedig meg is törte a csendet, igaz, nem szavakkal, hanem egy képpel bárminemű aláírás nélkül. Az énekesnő karját fotózta le, amibe éppen bele volt vezetve egy infúzió. A fotó cseppet sem nyugtatta meg a rajongókat, hiszen mikor Rihanna utoljára ilyen fotót posztolt, éppen egy kórházban feküdt, kimerüléssel.

  Az énekesnő már a tegnapi MET gálán is kimerültnek látszott, ami nem is csoda, hiszen nagyban promótálja új kislemezét, a Where Have You Beent, filmjét, a Battleshipet és forgatja dokumentumfilm-sorozatát a divatról. Néhány napja a Saturday Night Live-ban lépett fel, ahol a próbákat is kihagyta, betegségre hivatkozva.

  Mindenesetre egy biztos: a barbadosi szépség végül nem töltötte kórházban az éjszakát: sokak megnyugvására meghökkentő fotója után újabbat posztolt, amin éppen magánrepülőgépe előtt áll, elmondása szerint azért, hogy New Yorkba repülhessen.

  Mindenesetre jobbulást!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon