MENÜ
 • Ilyen volt az idei Victoria’s Secret Show

  Lezajlott a 2012-es Victoria's Secret Show. A rendezők és a divatcég a bevételt a Sandy-hurrikán károsultjainak ajánlotta fel.

  A 2012-es Victoria’s Secret Show éppen olyan volt, mint amilyennek vártuk: izgalmas, szórakoztató és könnyed. A Manhattanben tartott díszgálán a világ legszebb nőinek tartott modellek mutattak be hatvanöt különböző fehérneműt. Több modell most debütált a VS-színeiben, mint például Jordan Dunn vagy Cara Delevinge.

  A bemutató négy különböző téma köré volt felépítve, melyek a “cirkusz”, “veszélyes románc”, “a rózsaszín én vagyok”, illetve a “naptári fotók” tematikáknak feleltek meg. Az est egyik legnagyobb látványosságát ismét a Puerto Rico-i szépség, Joan Smalls szolgáltatta, aki a tollakkal és Swarovski-kristályokkal ékesített tigrismintás jelmezében elkápráztatta a közönséget. Rajta kívül hatalmas meglepetést okozott a brazíl szupermodell, Angel Adriana Lima is, aki egy kétrészes piros csipkében, cirkuszi idomárnak öltözve sétált végig a kifutón mindenféle hiba nélkül, dacára annak, hogy alig két hónapja adott életet második gyermekének.

  Miközben a modellek elkápráztatták a közönséget, a színpadon Rihanna húzta a talpalávalót, mondhatni tökéletes összhangban a felvonuló szépségekkel. Az énekesnő bármelyikük szépségével felvehette volna a  versenyt, nem csoda, hogy óriási tapsvihar köszöntötte, amikor fellépett a színpadra. Rajta kívül megjelent még a tinibálvány Justin Bieber és Bruno Mars is. A szervezők és a divatcég a rendezvényen összegyűlt teljes bevételt, megközelítőleg egymillió dollárt, a Sandy hurrikán áldozatait segítő alapítvány számára ajánlották fel.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon