MENÜ
 • Rihanna és Chris Brown újra együtt?

  Chris Brown eddig sem volt ismert diplomatikus természetéről, Rihanna születésnapi buliján pedig titoktartási szerződést íratott alá mindenkivel, hogy titokban tartsák jelenlétét. A TMZ szerint a paranoid sztár addig nem akart belépni, míg mindenki alá nem írta a pontozott vonalon.
  A hétfői partin Brown alkalmazottjait küldte előre, hogy mindenkitől begyűjtse az aláírást a híres Hears Mansionben, Beverly Hillsben, ahol Rihanna születésnapi bulija zajlott. Azonban elbukták a feladatot az összejövetelen, ami olyan sztárokkal volt tele, mint Katy Perry, Bruno Mars és Chris Martin.

  Aztán mégis részt vett a bulin, hogy az este nagy részét aztán exbarátnőjével töltse. Egyes források szerint egymás mellett ültek és kéz a kézben beszélgettek. Ezt már teljesen törvényesen tették, hiszen a távoltartási végzés – melyet azután szabtak Brownra, hogy durván megverte a lányt – már nem él. De mégis furcsa, hogy Rihanna ilyen kellemesen érezte magát a fiú 2009-es támadása után.
  Nem mindenki bocsátott azonban meg neki, a country énekesnő, Miranda Lambert tweetjében például kifejezetten sérelmezte, hogy a fiú kétszer is felléphet a Grammyn, azokután, hogy megvert egy lányt. A fiú azonban büszkén távozhatott, mivel még egy arany gramofont is hazavihetett az estén. A posztot azonban hamarosan törölték, mivel a szóhasználata nem igazán volt helyénvaló.

  Most pedig azt is tagadta a fiú, hogy rossz hírnevét használta volna arra, hogy nőket csábítson el. A US Magazine szerint ugyanis múlt pénteken egy lány fejét a következőképp akarta elcsavarni: – Megkaphatom a számod? Ígérem, nem foglak megverni!
  Most azonban azt állítja: – Abszurd és egyáltalán nem igaz. Nem mondtam ilyet és nem is viccelnék vele!
  Lájk, ha te sem adnád meg neki a számod!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon