MENÜ
 • Rihanna és Ashton, az új sztárpár?

  Két szingliről van szó, előbbi hosszabb ideje van egyedül, utóbbi pedig nemrég lépett ki kapcsolatából Demi Moore-ral. Mindenesetre izgalmas párosítás lenne!

  Rihannát az éjszaka közepén kapták lencsevégre, amikor Ashton Kutcher tízmillió dolláros legénylakásánál járt. Most az derült ki, hogy nyolc hete viszonyt folytatnak a válófélben lévő férfival. A legújabb hírek szerint a lány azóta folytat viszonyt Ashtonnal, mióta december összefutottak a férfi barátjának partiján.

  Úgy tűnik annyira elvakult a szerelemtől Rihanna, hogy megkérte a fiút, hadd csatlakozzon Kaballah csoportjához is. A huszonnégy éves énekesnőt egy fotós kapta lencsevégre, ahogy testőrökkel övezve Ashton lakásánál járt. A lesifotós szerint Rihanna éjfél körül érkezett, és hajnali négy óra körül távozott a lakásból.

  Egy forrás így nyilatkozott a Sun-nak:
  – A flört rögtön elkezdődött találkozójuk és számcseréjük után. Üzenetváltások után találkákra váltottak. Pár héttel ezelőtt pedig a Santa Monica Hotelben bújtak meg – árulta el.- Két szingli, akinek viszonya van, ezért gondolták, hogy jobb, ha titokban tartják.

  Mivel közel kerültek egymáshoz, Rihanna szeretné közelebbről megismerni a fiút, ezért is iratkozott fel a Kabbalah szertartásokra a férfi rabbijához. Demi még elszakadóban van férjétől, a megcsalás pletykája után, mely kapcsolatuk vesztét okozta. Rihannát legutóbb exével, Chris Brownnal hozták hírbe, duettjeik kapcsán.

  Vajon mit fognak szólni ehhez az exek?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon