MENÜ
 • Rihanna divatdiktátornak áll

  Rihanna stílusát koppintani hamarosan könnyebb lesz, mint valaha! Mint kiderült, a sok pletyka ugyanis közel sem volt alaptan, a barbadosi énekesnő összeáll egy brit divatházzal.

  Rihanna stílusát koppintani hamarosan könnyebb lesz, mint valaha! Mint kiderült, a sok pletyka ugyanis közel sem volt alaptan, a barbadosi énekesnő összeáll egy brit divatházzal, a River Islanddel. A hírt maga a cég erősítette meg ma délután: “Izgatottak vagyunk, hogy Rihannával dolgozhatunk együtt és ezzel az első márka leszünk, akik ilyen módon működnek együtt vele.”

  Ahogy Ben Lewis, a cég ügyvezető igazgatója fogalmazott: “Rihanna egy stílusikon, aki örömét leli a divatban. Abban a pillanatban, amint elkezdtünk együtt dolgozni, tudtuk, hogy tökéletes az összhang. Ő fogja tervezni a kollekciót, mi pedig a tapasztalatainkat adjuk hozzá.” De talán ami még az úriember nyilatkozatánál is mindenkit jobban érdekel az az, hogy az énekesnő mit mond!

  “Már jó ideje szerettem volna megtervezni a saját kollekciómat.” – fogalmazott röviden és tömören az énekesnő. De aztán azt is hozzátette, hogy a River Island számára tökéletes partnernek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy Londont is nagyon inspiráló környezetnek tartja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon