MENÜ
 • Rihanna Coco Chanel párizsi házában járt

  Még a híres énekeseknek is ritkán van lehetőségük ilyen kirándulást tenni, így Rihanna is felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

  Az átlagemberek valószínűleg csak álmodozhatnak ilyenről, és maximum fotókon csodálhatják meg Coco Chanel otthonát. Azonban ha valaki világsztár nem csak a színpad ajtajai nyílnak meg, hanem Mademoiselle lakásának kulcsait is megkapják. Ugyanis Rihanna privát idegenvezetést kapott, és kibővített tárlatot tekinthetett meg.

   

  A Diamonds World Tour párizsi állomásán tett egy kirándulást a városban az énekesnő, ahol megtekintette Rue Cambon 31. száma alatt található Gabriel Chanel emlékkiállítást, ami a Chanel szalon fölött helyezkedik el, Gabriel valódi otthonában. Az eseményről Rihanna töltött fel képet Instagramra. “Tegnap = a legemlékezetesebb nap Párizsban” – a kép címe szerint az énekesnő nagyon élvezte a programot.

  Riri a lépcsőn ülve pózolt a kamerának, itt ült Coco is, mikor ellenőrizte aktuális kollekcióit. A legtöbb helyiséget kizárólag sajtó események kapcsán nyitnak meg, így csak különleges személyek juthatnak be, viszont az énekesnő mindent megnézhetett. Sőt, még Chanel kedvenc pihenőszékében is ejtőzhetett egyet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon