MENÜ
 • Rihanna az X Factor új zsűrije?

  Simon Cowell karácsonykor akarja meggyőzni Rihannát, hogy legyen az X-Faktor zsűrije.

  A zenemogul roppant erőkkel próbálja a pletykák szerint rávenni Rihannát arra, hogy az angol vagy az amerikai X-Faktorban vállaljon mentori szerepet. Simon szerint Rihanna hírneve és különleges személyisége bármelyik show-t feldobná, ami mind az amerikai mind az angol produkciókra ráfé, a kritikák szerint nem csak minőségüket, hanem nézettségüket is tekintve.

  “Simon nagy tisztelője Rihannának és tudja, mennyire sztáralapanyag a lány. Nem csak, hogy különleges aurája van, ami miatt olyan fontos alakja lett a zenei életnek, hanem rendkívül jó a kiállása, ami tökéletes a televízióban. Simon szereti az ilyen karaktereket.” – árulta el egy bennfentes.

  A 24 éves Rihanna a karácsonyt általában Barbados szigetén, szülőhazájában tölti családjával, így Simonnak sokat kell majd utaznia a felkéréshez.

  Viszont jobb ha megteszi. Mióta Cowell Amerikában is elindította a tehetségkutatót, az angol műsor mélypontjait éli meg, a hetedik évad óriási bukás lett, az eddig legrosszabb mutatókkal. Az USA-ban a második évad jobban teljesít, mint az első, de a számok itt is siralmasak, holott Cowell éppen azért fizetett 150 millió dollárt Britney Spearsnek, hogy mentorszerepével vigye sikerre a műsort. A csendben üldögélő és mosolygó Britney viszont alig hoz össze nyolcmillió nézőt az USA-ban.

  Vajon Rihanna jó választás lenne?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon