MENÜ
 • Rihanna átverte rajongóit

  Az énekesnő a minap három órán át váratta a chichagói Barrington Gimnázium tanulóit, majd amikor végre valahára megérkezett, mindössze tizenkét percet töltött velük, aztán lelépett.

  Díszvendégként hívták meg az iskolába Ririt, hogy előadást tartson a tiniknek, akik nemrég nyertek meg egy országos videoklipversenyt.

  A zűrös sztár úton Chicago felé ezt írta ki a Twitter-oldalára: “A Barrington középiskolába tartok, alig várom, hogy találkozhassam a gyerekekkel, tőlük lehet a legtöbbet tanulni.” A kezdeti lelkesedéshez képest az énekesnő mégis másfél óráig késlekedett, a suli tornatermében összegyűlt kétezer diák pedig lassan kezdte elveszteni a türelmét.

  Eközben Rihanna arról írt a Twitteren, milyen rossz a chicagói közlekedés, így adta tudtára a rajongóinak, hogy dugóba került. Amikor a Barrington diákjai már feladták a reményt, hogy az énekesnő valaha is megérkezik, a huszonöt esztendős sztár befutott.

  “Láttam a győztes videoklipeteket, gratulálok! Le vagyok nyűgözve, és nagyon örülök, hogy ezt személyesen is elmondhatom most nektek – mondta, mielőtt elviharzott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon