MENÜ
 • Rihanna állati szexi

  Az énekesnő két dologgal is felborzolta a kedélyeket. Először megjelenésével az új Armani Jeans reklámban, másodszor pedig a Where Have You Been videóklipjének forgatásáról tweetelt képével...

  Valójában már hozzászoktunk ahhoz, hogy Rihanna állandóan vonaglik valahol. Legújabb Armani Jeans reklámjában például azért teszi ezt, mert nem tud aludni. Az alig több mint egy perces videóban RiRit egy szál melltartóban és nadrágban láthatjuk, korai repülőjáratára való indulás előtt az ágyában szundikálva. Ebben nincs semmi meglepő, hiszen az énekesnőt láttuk már felső nélkül, sőt az sem meglepő, hogy nem tud úgy aludni, hogy ne legyen végtelenül szexis. Miközben mi állandóan otthonfelejtünk valamit, valószínűleg az soha nem volt egy póló, Rihanna azonban nem jön zavarba, ha egy szál kabát van a melltartója felett, amikor utazik. Íme:

  Ami szintén biztos, az az, hogy az énekesnő úton a reménytelen hely felé, ahol a szerelmet megtalálta, úgy tűnik megint elvesztette a pólóját. Rihanna, aki gyakran keveredik hasonló botrányokba, most a Where Have You Been klipjének forgatásáról tweetelt egy képet, amelyen még a melltartó sincs rajta. A dal egyébként a Talk That Talk album második olyan száma, mely Calvin Harris-szel együttműködve készült el, az első nagy siker, a We Found Love után.

  Hát nem szexi?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon