MENÜ
 • Rihanna, a stílusikon

  Bár nem viseli egy hentes napi ajánlatát, sőt, még naprendszernek sem öltözik, Rihanna mégis lassan de biztosan nem csak a zene, de a divat hercegnője is lesz.
  Legalábbis tegnapi szerelése után mindenképpen, hiszen az énekesnő újra le tudta döbbenteni az embereket – ezúttal egy egyszerű pulóverrel. RiRi Liz Taylor 1963-as klasszikusának, a Kleopátrának egy jelenetét viselte felsőjén fekete-fehérben egy hosszú fekete szoknyával. Az egyszerű szerelést hatalmas aranyékszerekkel és egy ugyancsak óriási – na meg meglepő formájú – szemüveggel dobta fel.A barbadosi sztár mellesleg éppen lakást keres Londonban, miután annyi időt tölt az angol fővárosban, hogy rájött, neki itt kell egy saját fészek. Az énekesnő a Hoxton nevű kerületben keresi álmai lakását, mely mostanában kezd a sztárok kedvenc helye lenni. Rihanna olyan sztárokat tudhatna a közelben, mint Kanye West vagy Kate Moss.


  RiRi mellesleg nem csak a megjelenésén kamatoztatja stílusérzékét. Jelenleg éppen a Sky Live-naki forgat egy új reality showt, melyben egy eddig fel nem fedezett divattervező után kutat. A szépség alaposan beleásta magát a divat világába: egyik nap a – átlagos árakkal rendelkező – Top Shopban több mint öt órán keresztül válogatott a ruhák közül.Egy nagy lájk Rihanna szerelésére?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon