MENÜ
 • Rihanna a River Islandnek tervez

  Az egyik vezető brit street style márkának tervez kollekciót Rihanna.

  Az elképesztően termékeny barbadosi énekesnő tervezésre adta a fejét, mégpedig a high street egyik jelentős képviselőjének, a River Islandnek a zászlaja alatt. A hír már nem teljesen friss, viszont ma lett publikus egy video, ami egy kisebb betekintést enged meg a folyamatokba, s egyes darabok is feltűnnek.

  Nyomon követhetjük a pop ikon munkálkodását a tervező stúdióba, ahol Adam Selmannal kooperálnak a projekten, betekinthetünk a próbákba, és néhány rajz is megjelenik a színen. “Nagyon régóta szeretnék egy saját divat márkát,” – mondja Riri – “egészen azóta, mióta imádom a divatot. Valahányszor látok valamit a polcon, ami tetszik, mindig változtatnék rajta egy kicsit, ezért a legegyszerűbb az lehet, ha megtervezem magam a tökéletes darabokat.

  A kollekció főleg hétköznapi, vagány, és kacér darabokból fog állni, mindenféle testalkatra. Feltűnnek a videóban fürdőruhák, ejtett hátú csíkos felsők, kezeslábasok, és földig érő, fekete ruha is.

  Rihanna azért vállalta el a River Island felkérését, mert a briteket vezetőnek tartja a street styleban, és úgy gondolja, hogy az utca a forrása a high-end tervezőknek is, és egy inspiratív kollekciót akart alkotni.

  A kész darabokat a London Fashion Week keretében fogják bemutatni egy divatbemutató keretében.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon