MENÜ
 • Retiküljében szállította gyermekét

  Elítélhetik gondatlanságért.

  A rendőrség egy rutin közúti ellenőrzés során állította meg a fiatal nőt. Feltűnt nekik, hogy furcsán viselkedik, ezért először arra gyanakodtak, hogy alkoholos befolyásoltság alatt van. Miután kiderült ennek az ellenkezője, arra kérték, mutassa meg iratait. Az intézkedő rendőr ekkor gyermeksírást hallott, de nem látott gyermekülést az autóban.

  „Megkérdeztük tőle, honnan jön a sírás, mire ő értetlenül nézett ránk és úgy tett, mintha nem tudná, miről beszélünk. Aztán azt mondta, valószínűleg a rádióból. Mivel az azonban ki volt kapcsolva, elkezdtük az autóban keresni a gyereket. Azt hittük gyermekcsempésszel van dolgunk, ezért átnéztük a csomagtartót, az ülések alatti területet. Amit találtunk, arra azonban igazán nem számítottunk” – nyilatkozta az egyik rendőr.

  A baba ugyanis a nő anyósülésen lévő retiküljében volt. A nő a rendőröknek elmondta, egy hete szülte gyermekét otthon, és mivel eddig nem részesült orvosi ellátásban, most akarta a kórházba vinni, éppen oda tartott, amikor megállították.

  A rendőrök azonnal mentőt hívtak, akik elszállították a gyermeket, hogy megfelelő ellátásban részesülhessen. Az anyát letartóztatták és komoly büntetéssel kell szembenéznie gondatlansága miatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon