MENÜ
 • Részvényeseit nyugtatja a rákos milliárdos

  A világ harmadik leggazdagabb embere, Warren Buffett, levélben bíztatta részvényeseit. Állítja, felgyógyul betegségéből.

  A 81 éves Warren Buffett, aki immár évek óta tartja harmadik helyezését a világ leggazdagabb embereinek listáján, az amerikai Berkshire Hathaway befektetési cég elnöke és fő részvényese. Miután prosztata rákkal diagnosztizálták, levélben tudatta a többi részvényessel a helyzetet, és egyben sietett megnyugtatni őket, mielőtt a cég értékpapírjai mélyrepülésbe kezdenek a tőzsdén. Az idős milliárdos, akinek tavaly mintegy 43 milliárd dollár, vagyis csaknem ezer milliárd forint ketyegett a bankszámláján, meg van győződve róla: fel fog épülni.

  “Jól érzem magam, mintha a legtökéletesebb egészségnek örvendenék” – áll a nyílt levélben. – “Az energiám százszázalékos. Úgy derült ki a betegségem, hogy a PSA-szintem (Prosztata-specifikus antigén – a szerk.), amit az orvosok évek óta állandóan ellenőriznek, magasabb lett a kelleténél, és egy biopszia vált szükségessé. Most két hónapos kezelésen veszek részt, s ha bármilyen változás áll be az állapotomban, azonnal tudatom a részvényesekkel.”

  Buffett a prosztatarák első stádiumában van, amikor a kór még jó eséllyel gyógyítható, az ötéves túlélés esélye csaknem száz százalék.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon