MENÜ
 • Részeges One Direction

  A képekből ítélve biztosan nem egy irányba látott csak a One Direction frontembere, aki önkéntes akar lenni az Olimpián...

  Miután az Államokban hosszú hetekig nem ihatott a a One Direction, Niall Horan sztárja – hiszen ott 21 év kelle a legális alkoholfogyasztáshoz – a fiatal énekes úgy döntött, bepótolja az elmaradását.

  Nial haverjai alaposan elárasztották a Twittert az énekesfiúról készült fotókkal, aki az ivós projektet tökéletesen teljesítette: láthatóan teljesen lerészegedett.

  És nem ő az egyetlen! Ugyancsak alkoholos mámorban töltött egy estét Louis Tomlinson, aki nagyapjával ünnepelte meg azt, hogy remek jegyeket tudott szerezni az egyre közelgő Olimpiára.

  Niall már nem ilyen szerencsés. Elmondása szerint “nagyon fél, hiszen annyira hirtelen érkezett el az idő, és nincs jegye semmire.”

  “A promócióval és a turnéval minden őrület körülöttünk, és nem tudhattuk biztosan, hogy hol leszünk az Olimpia alatt, így nem is gondolkodtam rajta és nem is foglaltam le semmit. De véget ért a tengerentúli turné és most itt vagyok. Arról gondolkodom, hogy jelentkezem önkéntesnek, csak hogy legalább ilyen szinten része legyek az egésznek.”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon