MENÜ
 • Repülő kerti szék, avagy új hőlégballon-mánia

  Óriási divathullámot indított az a hetvennégy éves férfi, aki még 1979-ben találta fel, majd azóta tökéletesítgette a kosár nélküli hőlégballont, amely tulajdonképpen egy repülő kertiszék.

  A Cloudhopper névre keresztelt új őrület tulajdonképpen egy ejtőernyőhöz hasonló szerkezet, amely egy kerti székhez hasonlatos üléshez van rögzítve. A megszokottól eltérően ezt a mókát általában egyedül, néhány modellnél kettesben élvezheti a bátor jelentkező. A Cloudhopper azon kívül, hogy nincs rajta a szokásos kosár, minden másban hasonlít a megszokott hőlégballonhoz.

  A találmány egyébként már 1979 óta létezik, Brian Smith ekkor rukkolt elő ötletével: legyen a hőlégballonnal utazás még nagyobb élmény. Azóta olyannyira kinőtte magát az eszköz, hogy akár saját magunknak is vásárolhatunk belőle egy darabot, mellyel kedvünkre repkedhetünk akár a családi vakáció alatt is. Az őrületnek még rajongói is akarnak, a cloudhoppers.org például évente megrendezi a One Man Meet névre keresztelt rendezvényt, melyen az egyszemélyes hőlégballonozás szerelmesei gyűlnek össze, hogy élvezzék a kilátást a felhők felettről.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon