MENÜ
 • Rendőrt próbált csábítani az ittas sofőr

  Rózsákkal, fehérneműben nyitott ajtót a fantáziáló nő.

  Ittas vezetéssel és a közlekedési szabályok megszegésével csábította házához a rendőrt egy negyven éves nő. A rendőrség figyelmét egy másik sofőr hívta fel arra péntek délután két óra körül, hogy egy nő a két sáv között cikázva, hol 130km/h-ra gyorsítva, hol 50km/h-ra lassítva közlekedik, veszélyeztetve ezzel a többi forgalomban résztvevőt.

  Ezért Thomas Laskey rendőr a nő nyomába eredt, aki hamarosan le is parkolt egy háznál és bement. Ekkor a rendőr becsengetett hozzá, de óriási meglepetésben volt része. Amikor ajtót nyitott, a nő ugyanis csupán fehérneműt viselt, kezében pedig két szál rózsát tartott, melyet át akart nyújtani Laskey-nek. A rendőr értetlenségét fejezte ki, mire a nő elmondta neki, hogy azért csinálta a sorozatos szabálytalanságokat, hogy felhívja magára a figyelmet, mert gyakorta fantáziál rendőrökről és most szeretné valóra váltani álmait.

  A negyven éves Monica Barnhartnak azonban csalódnia kellett, Laskey rendőr ugyanis vágyainak valóra váltása helyett bilincsben vezette el a nőt. A rendőrségen később megmérték a véralkoholszintjét, mely a megengedett háromszorosa volt. Így a csábítónak ittas vezetés és a közlekedés veszélyeztetése miatt súlyos büntetéssel kell szembenéznie.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon