MENÜ
 • Rendőrt hívtak a részeg zombira

  Kínos lehet arra kelni, hogy rendőrök vizsgálnak minket - gyilkosság áldozataként!

  Néhány utas Németországban ijedten hívta ki a rendőröket, miután látták, hogy az egyik utas eszméletlenül fekszik, ráadásul csupa vér. Gyilkosságra gyanakodtak. Pedig csak egy zombiról volt szó.

  E hullának hitt áldozatnak ugyanis túl jól sikerült a halloweeni bulija, amelyre zombinak öltözött be. Élő halottként nem sajnálta magától az alkoholt, erősen ittassá vált majd felszállt a vonatra, ahol a ritmikus zötykölődés – na meg a pia – álomba szenderítették.

  Míg a 24 éves zombi békésen aludt, néhány utas halálra rémült látva a vérrel borított holttestet, de pánik helyett inkább a zsarukat hívták ki.

  Az ugyancsak helyszínre érkező elsősegély-csapat persze gyorsan rájött, hogy valami óriási félreértésről van szó, hiszen a vér hamis, a pulzus pedig nagyon is igazi.

  A rendőrség később arra kötelezte a férfit, hogy törölje le a sminkjét, mivel a hazafelé tartó haláli utat csak így folytathatja tovább.

  Úgy néz ki az emberek valóban nem veszik komolyan a zombikat – néhány napra írtunk egy másik élőhalottas tréfáról is, de a horrorok kapcsán is szóba jöttek bűzlő képzeletbeli rémeink.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon