MENÜ
 • Rendőrök vitték el a sztriptízelő nőt

  Egy sajtótájékoztató ideje alatt szerette volna magára vonni a kamerák figyelmét a kissé túlsúlyos asszony, ennek elérése érdekében megvált ruháitól.

  A vetkőzés bizonyára a legegyszerűbb módja annak, hogy az ember magára vonzza a figyelmet. Egyszerűsége ellenére azért talán jobb meggondolni milyen következményekkel járhat.

  Az eset az amerikai Karolina államban történt, ahol egy feltűnésre vágyó asszony megvált ruhadarabjaitól. Nem bízta a figyelmet a véletlenre, vetkőzése helyszínéül egy parkot választott, ahol éppen sajtótájékoztatót tartottak.

  A sajtótájékoztató célja egy kampány népszerűsítése volt, amiben a szemetelés ellen szeretnék felhívni a figyelmet. Monica Dixont azonban ez nem zavarta, a beszéd tartalma ellenére minden holmiját jól szétszórta a rendezett parkban. Hiába a hirtelen népszerűség a 42 éves nőt bilincsben vitték el. A történet ugyan viccesnek tűnhet, de ennek ellenére a nő ellen vádat emeltek, sőt akár börtönbe is kerülhet.

  Remélhetőleg az asszony némi közmunkával megússza bohém viselkedését, bár a látottak alapján az okozott lelki károk felbecsülhetetlenek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon