MENÜ
 • Rendőrök az Éden-bulin!

  A Viasat3 realityjének sztárjai olyan jót mulattak Szegeden, hogy néhány rendőr csendre is intette őket.

  A kiesett és még bent lévő játékosok első hivatalos közönségtalálkozójukra érkeztek Szegedre. Már a buszon kialakult a jó hangulat: Tamás gitárral szórakoztatta a többieket. A Tisza-parti városban pedig Omar vezette körbe a játékostársait.

  „Eddig is elég sokan ismertek, de amióta szerepelek az Éden Hotelben minden második vendég erről kérdez. Egyre többször fordul elő az is, hogy a lányok kifejezetten tőlem kérik a koktélokat” – mondta el a felszolgálóként dolgozó fiú.

  Természetesen az Éden-buliról Horváth Éva sem hiányozhatott.

  „Külön-külön is szeretnek bulizni, de így csapatban kifejezetten vidám a társaság. És a főkolompos természetesen itt is, ugyanúgy, mint az Édenben, Máté” – mesélte a reality műsorvezetője. Végül a buli olyan jól sikerült, hogy rendőrök igazoltatták Petit.

  „Már a csapat egy része a buszon volt, vártuk a többieket. Hogy kicsit megsürgessem őket, dudáltam néhányat, pechemre viszont ezt a közelben lévő rendőrök is hallották. Azonnal igazoltattak, hiába próbáltuk elmagyarázni, hogy semmi rosszat nem tettem, így is megbüntettek háromezer forintra”.

  Forrás + fotó: Blikk

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő