MENÜ
 • Rendőr lőtt sokkolópisztollyal egy tízévesre

  Felháborító és meghökkentő eset történt meg egy új-mexikói iskolában. A gyermek szülei perelnek.

  Az Új-Mexikóban lévő  Tularosa Általános Iskola családi napja nem éppen úgy sült el, ahogy azt a tanárok elképzelték. Ez a nap ugyanis elvileg azt is magába foglalja, hogy a csemeték szülei befáradnak az iskolába és az osztálytársaknak beszélnek arról, mivel is foglalkoznak ők, szórakoztatva és egyúttal oktatva is őket az életre. Arra azonban, ami a karrier-órán történt, valószínűleg senki sem számított.

  Az iskola ugyanis meghívta Christopher Webbet is, aki a helyi rendőrörsön dolgozik, hogy beszéljen a gyerekeknek erről az igen érdekes foglalkozásról. A rendőr azonban túlságosan is beleélte magát a helyzetbe és az oktatás végülis elég szerencsétlenül végződött. Webb megkérdezte, hogy ki szeretne segyteni neki kitisztítani az amúgy ötvenezer voltos sokkolópisztolyát, és természetesen minden gyerek azonnal jelentkezett az izgalmas feladatra. Kivéve egyet, amin Webb őrmester eléggé felhúzta magát.

  A rendőr úgy döntött, megleckézteti a lurkót, akit látszólag nagyon is hidegen hagyott szeretett foglalkozása, ezért demonstrálni kívánta, ki is az úr a háznál. Ezért, miután elsütötte a “Hadd mutassam meg, mi történik azzal, aki nem hallgat a rendőrségre!” mondatot el is sütötte a fegyvert, egyenesen a gyermekre célozva. A megdöbbentő és egyben gusztustalan incidens után a tanárok azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget, akik el is vezették Webbet, a gyermeket pedig kórházba szállították. Szerencsére az áldozatnak nem esett baja az ijedtségen kívül, hiszen ez a fajta fegyver csupán  feltartóztatására való és az áramerősség a hatalmas feszültség mellett csekély volt, így nem történt maradandó károsodás a tízéves kisfiú szervezetében.

  A felháborodott szülők természetesen feljelentést tettek, így a rendőr nem csupán állásával, de valószínűleg szabadságával is fizethet meggondolatlan tettéért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon