MENÜ
 • Rendkívül bizarr módon reagált a megcsalásra

  Egy amerikai nő, miután meglátta férjét és szeretőjét egy ágyban, fogta magát, és a hálószobában lévő szőnyegre vizelt, utána pedig a konyhába pottyantott egyet.

  Az 51 éves Brenda Schumann megdöbbentő bosszút állt férjén. A Vero Beach-i nő karácsony előtt pár nappal egy ágyban találta 42 éves férjét és 33 éves szeretőjét és elborult az agya: karabélyt ragadt és gyilkossággal fenyegetőzött.

  Bár a férfi el tudta venni tomboló feleségétől a fegyvert, az asszony nem állt le: miután a hálószoba szőnyegére pisilt és a konyha kőre kakált, másik fegyverhez nyúlt és letépte a karácsonyi dekorációt – olvasható a Tc Palm. A dühös feleség végül az étkezőben hagyta a puskát és elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később a rendőrség felkereste otthonában.

  “Hazaértem és meztelenül, egy ágyban találtam őket, mégis mit tehettem volna?” – tette fel a kérdést anélkül, hogy a hatóság emberei bármit is kérdeztek volna. A férj elmondása szerint hónapok óta külön élnek feleségével és már a válópert is beadták. A nőt súlyos testi sértés és családon belüli erőszak vádjával letartóztatták.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon