MENÜ
 • Rékasi újra kórházban

  Továbbra sem lehet tudni, hogy a népszerű színész miért ájult el a családi nyaralás alatt.

  Bár Rékasi Károly közérzete egyre jobb, az orvosi leletekből még nem derült ki, hogy mi okozta pár héttel ezelőtti eszméletvesztését, aminek következtében mentővel kellett kórházba szállítani. Akkor egy vírusra gyanakodtak, és az orvosok alapos kivizsgálást ajánlottak a színésznek. Ezért a következő napokban a Szent János Kórház belgyógyászati osztályán újabb vizsgálatokra számíthat a Barátok közt Bartha Zsoltja.

  “Átestem már többek közt szív- és nyaki verőér ultrahangvizsgálatom, a nyakamban viseltem egy szerkezetet, ami 24 órán át mérte, vizsgálta és rögzítette, hogy mi történik a motorommal. Ennek még folyik az elemzése. Illetve újabb belgyógyászati vizsgálatok várnak rám, amiktől én nagyon viszolygok – mesélte a színész. – Azért csinálom végig, mert egyrészt az ember felelős önmagáért, másrészt meg  a családomnak is tartozom ennyivel. Ebben a korban különben is kutya kötelesség mindenféle egészségügyi szűréseken megjelenni.”

  Szerencsére a közérzetével már nincs baj, edzeni is elkezdett, hogy visszaszerezze az állóképességét.

  “A hónap végén két telt házas Rózsák háborúja-előadás vár ránk a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Nincs más feladatom, mint hogy teljes erővel azon legyek, hogy ezek az előadások lemenjenek, ezért az edzés mellett kerékpározom reggelente.”

  Jövő héten pedig az RTL Klub napi szappanoperája is visszatér a képernyőre, ezzel együtt a forgatások is hamarosan megkezdődnek.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon