MENÜ
 • Rekordösszeget vihet haza egy néni

  A fantasztikus nyereménnyel nagyon szerény tervei vannak

  A lottó évtizedek, lassan évszázadok óta népszerű tevékenység az emberek körében. Hiszen egy apró befektetésért cserébe akár hatalmas összegeket lehet kaszálni. Persze ez a legritkább eset és ha ilyen van, azt a legtöbb újság meg is írja szerte a világon. Így volt ez legutóbb az Amerikai Egyesült Államokban is.

  A Powerball nevű szerencsejáték legkisebb nyereménye 40 millió dollár és ahogy telnek a hetek, egészen elképesztő, akár 9 számjegyű összeggé is duzzadhat. Legutóbb már 590 millió dollárnál, azaz 130 milliárd forintnál tartott. A húzásra május 19-én került sok és hetekig senki nem jelentkezett? Miért nem? Gyűlöli a pénzt? Meghalt? Nincs televíziója? Kérdezték az amerikaiak.

  gyik sem. A győztes nagyon is tisztában volt azzal, hogy ő viheti haza ezt a hihetetlen mennyiségű pénzt, de várt egy kicsit és ezután jelentkezett. A nyertes Gloria C. Mackenzie, egy 84 esztendős hölgy, aki egy 13 ezres kisváros kis házában lakik.

  Viszonylagos nyugalommal vette tudomásol, hogy ő nyert, a képen is látszik, nem izgatta fel magát különösebben. Nyilatkozata is igen szűkszavú volt, fiával szeretné megosztani az összeget.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon