MENÜ
 • Rekordbevétellel zárult a Vl. Jótékonysági Maci Aukció

  18 millió forint gyűlt össze a sztármacik elárverezéséből

  18 millió forint gyűlt össze 20 hazai és 2 világsztár mackójából 

  Az idei jótékonysági árverés felajánlóihoz csatlakozott két világsztár is, akik jótékonykodásuk apropóján 2 dedikált plüssmedvét juttattak el az alapítványnak. Harrison Ford és Ryan Gosling mackója 4, illetve 1 millió forintért kelt el az árverésen, Ford mackóját Szabó László, az énekesnő Csézy férje vásárolta meg a jó ügy érdekében.

  A hazai mezőnyből a Wellhello zenekar medvéje és személyes tárgya bizonyult a legértékesebbnek, hiszen azok 1 millió 700 ezer forintért találtak új gazdára.

  Szintén sikeres volt Benedek Tibor és a vízilabda-válogatott, valamint Sterczer Hilda, Erőss Zsolt özvegyének macija, amelyet 1-1 millió forintért vásároltak meg.

   maciaukcio

  Bővülhet a fogyatékossággal élők munkahelye

  Rekordbevétellel zárult a szerda esti Jótékonysági Maci Aukció, amelyet a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány idén hatodik alkalommal szervezett meg. A 2012-ben Kárász Róbert televíziós műsorvezető által indított program lényege, hogy minden évben felkérnek 20-30 hírességet, hogy ajánlják fel gyerekkori mackóikat és egy személyes tárgyat, amelyek elárverezéséből a megváltozott munkaképességűek számára teremtenek munkahelyet.

  Mint ismeretes, az alapítvány idén márciusban nyitotta meg Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális terét, a Premier Kultcafét, ahol jelenleg 8 fogyatékossággal élő személy dolgozik.

  A licitálók közt volt Andy Vajna és felesége

  A sztármacikért folytatott küzdelemben több ismert személy is részt vett, többek közt Andy Vajna és felesége, akik évek óta lelkes támogatói az alapítványnak és a maci aukciónak. A tegnapi árverésen összesen 4 millió forintot költöttek, de az elmúlt években is bőkezűen, több millió forint értékben vásároltak plüssmedvéket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon